Ny «Game of Thrones» prequel skal fortelle om slekten Targaryen

Game of Thrones gikk i graven tidligere i år, men HBO er ikke ferdig med fantasy. I tillegg til en kommende prequel-serie med Naomi Watts, er en annen serie planlagt med huset Targaryen i fokus.

Game of Thrones fikk rekordstore 32 Emmy-nominasjoner for sin åttende og siste sesong. HBO kommer tilbake til Westeros med nok en TV-serie etter George R.R. Martins bøker.
Den nye serien skal filmatiseres etter boken  «Fire & Blood», som finner sted 300 år før hendelsene i «Game of Thrones» og forteller hvordan Daenerys forfedre kom til makten. Drager, maktspill og storslag er lovet. Men først vil HBO bestille en pilotepisode, skriver Deadline.

HBO har utforsket muligheter for flere spinoff-serier og prequels på George R.R. Martins bøker. Den første er allerede ferdig. HBO har laget en pilotepisode hvor handlingen vil finne sted tusenvis av år tidligere. I tillegg til Naomi Watts, deltar Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower og Naomi Ackie.