Game of Thrones gikk i graven tidligere i år, men HBO er ikke ferdig med fantasy. I tillegg til en kommende prequel-serie med Naomi Watts, er en annen serie planlagt med huset Targaryen i fokus.

Game of Thrones fikk rekordstore 32 Emmy-nominasjoner for sin åttende og siste sesong. HBO kommer tilbake til Westeros med nok en TV-serie etter George R.R. Martins bøker.
Den nye serien skal filmatiseres etter boken  «Fire & Blood», som finner sted 300 år før hendelsene i «Game of Thrones» og forteller hvordan Daenerys forfedre kom til makten. Drager, maktspill og storslag er lovet. Men først vil HBO bestille en pilotepisode, skriver Deadline.

HBO har utforsket muligheter for flere spinoff-serier og prequels på George R.R. Martins bøker. Den første er allerede ferdig. HBO har laget en pilotepisode hvor handlingen vil finne sted tusenvis av år tidligere. I tillegg til Naomi Watts, deltar Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower og Naomi Ackie.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen