Ny skrekkfilm av Stephen King kommer på Netflix

Noe skummelt gjemmer seg i gresset. Sjekk ut den nye skrekkfilmen som har premiere  på Netflix 4. oktober.

Stephen King er i vinden som aldri før; det var nettopp premiere på It: Chapter 2 og i våres hadde vi Pet Sematary – og 15. november kommer Doctor Sleep med Rebecca Ferguson og Ewan McGregor på kino, men før har vi en ny Netflix-filmatisering.

In the Tall Grass begynner når søsknene Becky og Cal hører ropene til en gutt som har gått seg vill i det høye gresset på et jorde. De beveger seg inn i det høye gresset for å hjelpe ham,  men snart oppdager de at det kanskje ikke noen vei ut … og at noe ondt lurer seg der inne. Flere mystiske mennesker dukker opp og situasjonen blir mer og mer skrudd opp, ifølge den første traileren:

In the Tall Grass er basert på en roman som Stephen King skrev sammen med sønnen Joe Hill. Filmen er regissert av Vincenzo Natali. Filmen er tilgjengelig for strømming 4. oktober.