Noe skummelt gjemmer seg i gresset. Sjekk ut den nye skrekkfilmen som har premiere  på Netflix 4. oktober.

Stephen King er i vinden som aldri før; det var nettopp premiere på It: Chapter 2 og i våres hadde vi Pet Sematary – og 15. november kommer Doctor Sleep med Rebecca Ferguson og Ewan McGregor på kino, men før har vi en ny Netflix-filmatisering.

In the Tall Grass begynner når søsknene Becky og Cal hører ropene til en gutt som har gått seg vill i det høye gresset på et jorde. De beveger seg inn i det høye gresset for å hjelpe ham,  men snart oppdager de at det kanskje ikke noen vei ut … og at noe ondt lurer seg der inne. Flere mystiske mennesker dukker opp og situasjonen blir mer og mer skrudd opp, ifølge den første traileren:

In the Tall Grass er basert på en roman som Stephen King skrev sammen med sønnen Joe Hill. Filmen er regissert av Vincenzo Natali. Filmen er tilgjengelig for strømming 4. oktober.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen