Hvordan var John Rambo som tenåring? Snart finner vi kanskje ut av det. Sylvester Stallone vurderer nå å lage en film om den unge Rambo.

My tyder på at 73-årige Sylvester Stallone nå har kommet til den erkjennelsen at hvis Rambo skal overleve på kinoduken, så må en annen overta og historien flyttes til tiden før First Blood. Rambo: Last Blood blir da Sylvester Stallones avskjed med den ikoniske rollen.

I et intervju med Screenrant.com kunngjør Stallone at han håper på en prequel: – Jeg har alltid tenkt på Rambo som seksten- eller syttenåring, var den beste personen du kan finne. Han var lagkaptein, mest populær på skolen og super atletisk. Han var som Jim Thorpe til krigen forandret ham. Han var den perfekte fyren.

(Jacobus Franciscus «Jim» Thorpe var en amerikansk friidrettsutøver. Han regnes som en av de fremste idrettsmenn i moderne tid. Han var av halvt indiansk avstamning, og studerte som ung ved Haskell Indian Nations University.)

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen