Blir Game of Thrones kåret til det beste TV-showet? Vil Netflix slå HBO? Den 71. Primetime Emmy Awards går på luften kl. 02.00 i natt norsk tid. Hele showet sendes direkt på norsk tv.

Hele seremonien sendes direkte på TV2 Livsstil fra kl. 02.00 -05.00 i natt.

Nattens prisutdeling skal feire de tunge prisene, etter forrige helgs Creative Arts Emmy Awards. Game of Thrones har dominerer Emmy-nominasjonene i 2019 med 32 nomineringer, inkludert i kategorien beste dramaserie samt flere skuespillernominasjoner.

Offisiell dekning vil være tilgjengelig før, under og etter seremonien på Fox Facebook-sidene. TV Academy vil også lage innhold på Instagram og Twitter (adresse for for begge: @TelevisionAcad) via hashtaggen #Emmys.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen