Marvels filmatiske univers (MCU) består av hele 23 filmer til dags dato, og alle er pakket inn i en episk trailer dedikert til The Infinity Saga.

Her er de alle – 2008’s Iron Man  til årets Avengers: Endgame. Marvel-universet har latt oss  bl vi kjent med fantastiske superhelter og tatt oss med spektakulære eventyr i galaksen.

Traileren nedenfor har tidligere blitt vist for fans på Comic Con i San Diego, men nå slippes den på nettet for første gang. La Tony Stark ta deg med på en tur inn i filmminnene:

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen