Tidenes stjernegalleri i Wes Andersons nye film

The French Dispatch spilles nå inn. Filmen beskrives av Wes Anderson som  «et kjærlighetsbrev til journalister». Filmen følger en gruppe amerikanske journalister på et korrespondentkontor til en amerikansk avis i en fiktiv fransk by på 1900-tallet.

Wes Andersons hadde stor suksess med sine to siste filmer Grand Budapest Hotel og Isle of Dogs. Han nye film, The French Dispatch, har skuespillerliste som nærmest garanter suksess.

I rollene ser vi et dusin stjerner: Benicio Del Toro, Frances McDormand, Adrien Brody, Jeffrey Wright, Léa Seydoux, Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Mathieu Amalric, Lyna Khoudri, Stephen Park, Owen Wilson, og selvfølgelig Bill Murray. Andre store navn som ryktes å bli inkludert er Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Kate Winslet, Elisabeth Moss og Christoph Waltz. Hvis alle deltar, føles dette spontant som den best krydrede skuespillerlisten noensinne.

The French Dispatch får premiere i 2020.