25. desember er det premiere på Frost2. Også denne gangen er mye av handlingen inspirert av norsk natur.

Anna, Elsa, Kristoff, Olaf og Sven forlater Arendelle for å reise til en gammel høstpreget skog i et fortryllet land. De forsøker å finne opphavet til Elsas krefter for å redde sitt kongerike.

Originalen fra 2013 er tidenes mest innbringende animasjonsfilm, og er løst basert på H.C. Andersens eventyr «Snedronning» fra 1845. Ifølge Forbes dro den inn 1,3 milliarder dollar (11,2 milliarder kroner), og vant to Oscar.

Sjekk den siste traileren til Frost 2 her:

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen