Rambo: Last Blood gikk rett inn på kinotoppen her hjemme i helgen, til tross for middelmådige anmeldelser. 73-årige Sylvester Stallone er nå klar for nye oppgaver.

Sylvester Stallone skal ha  hovedrollen i thrilleren Samaritan – om en ung gutt på jakt etter en tapt superhelt. Filmen handler om en ung gutt som har bestemt seg for å finne ut om en mytisk superhelt virkelig døde i en tragisk hendelse som skjedde for 20 år siden ,skriver Deadline.
Manuset er skrevet av Bragi F. Schut (Escape Room) og thrilleren og skal regisseres av Julius Avery (Overlord), som kommenterer: – Sly er helten min, jeg er utrolig glad for å få jobbe med en så ikonisk skuespiller.
Innspillingen av Samaritan starter våren 2020.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen