TV-serien «Besatt» med Anders Baasmo er snart premiereklar

Anders Baasmo og Anders Danielsen Lie har hovedrollene som Sander og Max, to etterforskere som står overfor et komplekst mysterium der fire innvandrergutter blir funnet døde i et tomt badebasseng.

Originalserien som skal gå på Viaplay er drapsdrama. Historien starter noen måneder etter at  etterforskeren Max og advokatkona Asha mistet sønnen deres. I et forsøk på å komme seg videre søker Max seg til voldsavsnittet i Oslo og blir partner med den erfarne politimannen Sander, som kjenner godt til det kriminelle miljøet i hovedstaden. Etterforskerparet blir satt på en sak som omhandler fire døde innvandrergutter. Det er ingen tegn til vold eller narkotika, og saken fremstår som et mysterium. Samtidig som at de etterforsker den tragiske saken begynner begge mennene å ha veldig ektefølte mareritt. En storm treffer byen, og gatene og bygningene blir oversvømt.

Max og Sander oppdager at en femte gutt var til stedet den skjebnesvangre kvelden – han kan være nøkkelen til å finne ut hva som skjedde. Dessverre viser det seg å være en vanskelig person å finne. I jakten på den femte gutten må Max og Sander navigere seg gjennom undergrunnsmiljøer fylt med prostitusjon, menneskehandel og mord. Mens de dykker dypere inn i disse miljøene, begynner det å skje ting som de ikke helt kan forklare – drømmer går over i hallusinasjoner, og mennenes virkelighetsoppfatning settes på prøve.

Max og Sander må konfrontere sine verste mareritt og takle deres egne ugjerninger fra fortiden for å løse saken, eller miste alt i forsøket. Serien er regissert av Rune Denstad Langlo, Eirik Svensson etter et manus av Megan Gallagher.

Alle episodene slippes på Viaplay 31. oktober