Nå kommer John Turturros «The Big Lebowski»-spinoff

Nå kommer The Jesus Rolls. Filmen bygger på  John Turturros beryktede «Big Lebowski» -karakter Jesus Quintana som nå vender tilbake.

Alle som elsket The Big Lebowski, kan glede seg til The Jesus Rolls, som får verdenspremiere i Italia 17. oktober. Den første trailer til filmen er sluppet -den finnes kun med italiensk dubbing foreløpig.

Turturro har skrevet manus, spiller hovedrollen og regissert The Jesus Rolls. Filmen er en løs gjenfortelling av Bertrand Bliers franske komediedrama Going Places fra 1974. Turturros Jesus blir løslatt fra fengselet og slår seg samen med to andre av samme kaliber, spilt av Bobby Cannavale og Audrey Tautou. Når de havner i konfliktmed en våpengal frisør, spilt av Jon Hamm, havner de på en evig  flukt fra loven og fra samfunnet. Rollelisten inkluderer også Christopher Walken og Susan Sarandon.