Lana Wachowski og Warner Bros er på leting etter en skuespiller som kan spille en yngre versjon av Keanu Reeves karakter.
En fjerde «Matrix» kommer i 2022  med Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss tilbake i sine kule action-roller. Men det er også plass til en ung Neo.  Warner Bros leter for tiden etter den rette skuespilleren. Men det er ikke klart hvordan den unge versjonen kommer inn i bildet. Den første Matrix viste oss hvordan Neo ble Neo, men på den annen side er alt mulig i dette fiktive scifi-universet.

Manuset til Matrix 4 er skrevet av Lana Wachowski som også skal stå for regien – akkurat som på den originale filmen fra 1999. I følge tidligere rykter er det også planer om å vise oss en ung Morpheus (tidligere spilt av Laurence Fishburne).

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen