Ny «Terminator: Dark Fate»-trailer avslører ny vri på serien

Paramount har sluppet en ny Terminator: Dark Fate-trailer, med en ny på den ikonisk filmserien. Den siste filmen i Terminator-serien slippes neste måned, og er en direkte oppfølger til 1991’s Terminator 2: Judgment Day.

Selvom man så langt har gått forholdsvis stille i dørene med Terminator: Dark Fate er det ingen tvil om at selskapet har store forventninger til filmen og mottagelsen – også hos kritikerne.

Terminator-filmene var en gang på alles lepper, men de siste filmene har ikke innfridd.  Terminator Salvation prøvde noe nytt ved å finne sted helt og holdent i fremtiden, men klarte ikke å vinne hverken fansen eller kritikerne. Den siste filmen, Genisys, fikk hard medfart av kritikerne.

Regissøren av Terminator: Dark Fate, Tim Miller, slutter seg til oppfatningen hos fansen om at filmene etter Judgment Day ikke er like gode. Den første traileren for den kommende filmen kom ut i mai, og satte tonen med sin dystre atmosfære, og fremhever hjemkomsten til Linda Hamilton som Sarah Connor. I den siste traileren får en annen karakter sentralt fokus.