James Francos «Zeroville» med tidenes verste åpningshelg

James Francos Zeroville flopper totalt. Filmen hadde premiere sist helg og spilte inn  8900 dollar på hundre kinoer.
James Franco har hatt flere suksesser som skuespiller i store publikumsfilmer. Hans forsøk på å regissere filmer har, med unntak av The Disaster Artist, stort sett vært atskillig mindre vellykket med jevnt over middelmådige og dårlige mottakelser blant både kritikerne og kinopublikum. Ingen har likevel gjort det så dårlig som Zeroville, i følge The Wrap.

Zeroville følger en ung og naiv mann med glattbarbert hode og skuespillerdrømmer som ankommer Hollywood i 1969. James Franco spiller også hovedrollen som Vikar. Han møter eksentriske karakterer spilt av en serie stjerner som Seth Rogen, Jackie Weaver, Megan Fox, Will Ferrell, Dave Franco og Danny McBride.

Filmen har slitt i motvind i lang tid. Den ble spilt inn allerede i 2014, men havnet på roteloftet da distributøren gikk konkurs. The Wrap spår filmen  som «en potensielt ironisk favoritt for kultfilmfans».

Seinere i år kommer James Franco med nok en hovedrolle i egen regi; The Long Home som handler om en ung entreprenør er får jobben for å bygger en bar i Tennessee for mannen som drepte hans far. Det høres ut som et typisk James Franco-prosjekt.