Denzel Washington og Frances McDormand skal spille i Joel Coens «Macbeth»

Denzel Washington og Frances McDormand skal nå gjøre Shakespeare i regi av Joel Coen. En god grunn til glede seg for både Shakespeare- og Coen-fansen.

De to Oscar-vinnerne skal hovedrollene i Joel Coens filmatisering av «Macbeth» skriver Variety. Joel Coen vil regissere og har også skrevet sitt eget originale manus basert på Shakespeares berømte skuespill. Innspillingen starter på slutt av året.

Dette er Joels første film uten at broren Ethan er involver enten som regissør, manusforfatter eller produsent.

Den ikoniske Shakespeare-historien følger en lord (Washington) som blir overbevist av en trio av hekser om at han er utvalgt til å bli kongen av Skottland. Ved hjelp av sin ambisiøse kone (McDormand) prøver Macbeth å kapre kronen med alle mulige midler.

Etter å ha tatt en kort pause, har Washington en travel tidsplan foran seg i overskuelig fremtid. Han skyter først Warner Bros.-thrilleren Little Things i høst, etterfulgt av Macbeth i begynnelsen av 2020. Han vil deretter ta regijobben for Journal for Jordan, med Michael B. Jordan i hovedrollen. Denzel Washington spilte nylig hovedrollen i sin første oppfølger, The Equalizer 2, som samlet har spilt inn over 190 millioner dollar over hele verden.

Joel Coen siste film varNetflix-westernfilmen  The Ballad of Buster Scruggs, som han regisserte og skrev sammen med Ethan. Det ga dem en Oscar-nominasjon.