Oliver Stone kaster seg inn i voldsdebatten rundt «Joker» og sier «fremtiden er mord»

Oliver Stone har kastet seg inn voldsdebatten som også hans egen Natural Born Killers er blitt en del av.
Filmene som først ble hentet frem i Joker-debatten var Taxi Driver og King of Comedy. Siden har debatten dreid fra å handle om plottdetaljer til  en debatt om vold i film, og her har Oliver Stones Natural Born Killers havnet i søkelyset igjen. En film som han selv har betegnet som en film som først og fremst en satirisk og mediekritisk om medienes tabloidisering.

IndieWire skriver at Stone i en debatt  ble spurt om volden i thrilleren hans og hvordan det kan sammenlignes med volden og kontroversen som omgir Todd Phillips Joker. Oliver Stone hadde ikke sett Joker, men han kommenterer likevel kontroversen.

– Det høres interessant ut … som om det kommer til å handle om en oransjefarget president, sa filmskaperen. «Vi lever i Joker-alderen. Når det gjelder vold, ser jeg for meg at den går inn i noen av de samme temaene som Natural Born Killers tok opp.

Fremtiden er mord

Han sier han skjønner at Mindhunter og lignende krimserier er populære, og la til, «Du ser det overalt. Jeg sier ikke at det er det jeg vil se. Men fremtiden er drap. ”

Når det gjelder volden i sin egen film, Natural Born Killers, sa Stone at han aldri hadde til hensikt at drapet ble sett på som realistisk:  –Natural Born Killers  vold var satirisk, sa han. “Jeg hadde hatt en historie med å lage filmer med realistisk vold, og jeg trodde det var tydelig helt over-the-top, ikke engang i nærheten av virkelig. Rodney Dangerfield drukner i et akvarium! ”