Se traileren med Dev Patel i «The Personal Life of David Copperfield»

The Personal Life of David Copperfield er film å glede seg til. Dev Patel står i spissen for den stjernespekkede rollebesetningen til Armando Iannuccis kommende film – basert Charles Dickens halvt selvbiografiske mesterverk.

Armando Iannucci (Veep og The Death of Stalin) er nn ivrig Dickens-fan. Sammen med hyppige samarbeidspartner Simon Blackwell har han skrevet manus  for å gi liv til en av Dickens mest elskede karakterer i The Personal Life of David Copperfield. Fra fødsel til barndom, fra ungdom til voksen alder, er den godhjertede David Copperfield omgitt av vennlighet, ondskap, fattigdom og rikdom, mens han møter en rekke bemerkelsesverdige karakterer i det viktorianske England. Når David viser seg å være forfatter, er historien om hans liv den mest forførende historien i sin søken etter familie, vennskap, romantikk og status.

Dev Patel har hovedrollen i en film som eller byr sammen et vell av britiske stjerner inkludert Tilda Swinton, Hugh Laurie, Peter Capaldi, Ben Whishaw og Paul Whitehouse.

The Personal Life of David Copperfield åpner filmåret 2020 og har norsk premiere 3. januar.