I høst kommer to TV-serier om den klassiske sci-fi romanen «Klodenes kamp» av H.G. Wells.

War of the Worlds er produsert av FOX og Studio Canal og er satt til samtidens Europa. I hovedrollene finner vi Gabriel Byrne og Elizabeth McGovern kjent fra Downton Abbey.
Når en gruppe astronomer oppdager et signal fra en annen galakse er det et endelig bevis på intelligent, utenomjordisk liv. Verdens befolkning holder pusten mens de venter på ytterligere kontakt, og de trenger ikke å vente lenge.

Serien begynner på FOX tirsdag 29. oktober kl. 22:00 og TV-kanalen viser de to første episodene fortløpende. Serien er totalt på syv episoder. I høst kommer også en annen versjon basert på den klassiske sci-fi romanen Klodenes kamp av H.G. Wells. BBC har laget en versjon som foregå under den edwardianske æra (1901-1910) og som vil få britisk premiere til jul.

 

Om forfatter

Kristian Krogstad har Mastergrad i Filmvitenskap fra NTNU og jobber som frilansjournalist. Han er prosjektleder for dubbing på SDI Media og har tidligere blant annet jobbet med filmdistribusjon hos Scanbox Entertainment og vært markedssjef hos Egmont. Han har vært redaktør for det danske filmmagasinet Filmwise og skrevet for blant annet Cinema, danske Ekko og DVD&Hjemmekino.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen