Oppfølgeren med tittelen Masters of the Air vises utelukkende på den nye streamingtjenesten Apple TV +.

Tom Hanks og Steven Spielberg-produserte miniseriene Band of Brothers og The Pacific  som begge av mange blir av mange ansett blant de beste miniseriene som er laget innen krigssjangeren. Nå melder Variety at duoen skal produsere oppfølgeren Masters of the Air, en miniserie om de amerikanske bombeflygerne under andre verdenskrig.

I tillegg skal Apple ha opprettet et eget film- og tv-studio, der Masters of the Air vil være den første originale serien som teknologiselskapet eier alle rettigheter til.

Tidligere er det  meldt at  Alfonso Cuarón i fremtiden skal lage TV-serier med enerett  for Apple TV +. Den nye streamingtjenesten Apple TV + lanseres globalt 1. november, men det er fremdeles uklart når Masters of the Air skal ha premiere.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen