Den nyrestaurerte kinoen skal vise Martin Scorseses mesterverk. Det blir en unik mulighet til å se Netflix-filmen på det store lerretet.

Frogner kino åpner dørene den 25. oktober. Kinoen er tilbakeført slik den var ved åpningsdagen  i 1926, og nå gir kinoeier Jan Vardøen publikum en unik mulighet med visningen av The Irishman på kino.

Martin Scorseses storslåtte saga om organisert kriminalitet i Amerika etter krigen, fortalt av en leiemorder. Med Robert De Niro, Joe Persci, Al Pacino og Harvey Keitel.

The Irishman bygger på true crime-boka «I Heard You Paint Houses: The Biggest Hit in Mob History», og drar Scorsese tilbake til mafia-underverdenen. Robert De Niro spiller samme karakter gjennom flere tiår, og den nye generasjonen Benjamin Button-effekter skal fjerne en halv mannsalder fra både ham, Joe Pesci og Harvey Keitel.

The Irishman slippes på Netflix 27. november.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen