Nå kan du oppleve Antonio Banderas på scenen i Malaga

(MALAGA) Broadway-klassikeren «A Chorus Line» åpner Antonio Banderas’ nye teater i hjembyen Malaga. Han har regien og står selv på scenen.

Tusenvis av nordmenn reiser hver uke med fly til Malaga og Costa del Sol. Nå har de også muligheten til å oppleve en av Europas beste skuespillere på scenen. «A Chorus Line» er åpningsforestillingen på Teatro del Soho  som ligger midt mellom gamlebyen og havna.Musikalen skal kjøres i Malaga –  foreløpig fra 27. november til 19. januar. Deretter skal ensemblet turnere til andre byer i Spania og, muligens til USA.

Suksess før premieren

Musikalen er allerede en kjempesuksess for Banderas. Da billettsalget startet i forrige uke ble det solgt 15 000 billetter første dagen.  Antonio Banderas eier selv teatret. Han har sterk tilknytning til hjembyen og startet også Malaga Film Festival for 21 år siden.

Den 59 år gamle skuespilleren skal spille Zach-karakteren som regisserer auditionen som er i sentrum av showet i Malaga-forestillingen av musikalen. Banderas regisserer musikalen sammen med New York-skuespilleren og koreografen Baayork Lee, som deltok i oppsetningen av den originale «A Chorus Line», i 1975 (karakteren Connie Wong var i stor grad basert på hennes egen historie).

Billetter til forestillingen kan du bestiller her

Banderas vant for øvrig Gullpalmen i Cannes i mai  for sin hovedrolle i Pedro Almodovars selvbiografiske film Smerte og ære.