«The Lottery Ticket» – En forfriskende film om livets uventede svinger

Hva er sjansen for at akkurat din tippekupong har de vinnende tallene i en lottotrekning? For Kevin Carson i «Lottery Ticket» kan drømmen om å vinne i lotto gå i oppfyllelse, men ikke uten en kamp.

Filmen fra 2010, regissert av Erik White, omhandler hvordan livet til en ung gutt fra en drabantby som plutselig tar en uventet vending når han finner ut at han er i besittelse av en lottokupong verdt svimlende 370 millioner dollar.

Kevin Carson (Shad “Bow Wow” Moss) er en helt alminnelig tenåringsgutt som er besatt av å samle på Nikesko og som bor sammen med bestemoren sin. Når bestemoren hans en dag overbeviser ham om å spille på lykketallene hennes i det amerikanske lotteriet Mega Millions, har han ingen anelse om at lottokupongen han tar med seg hjem er verdt flere millioner dollar.

Etter den store oppdagelsen ber Kevin bestemoren om å tie, men det går ikke lenge før hele nabolaget vet om den lille hemmeligheten. Dette er spesielt dårlig nytt fordi tre av Kevins grådige naboer alle er ute etter å få hendene sine i den vinnende lottokupongen, koste hva det koste vil. Uheldigvis for Kevin og bestemoren hans er kontoret hvor de kan gjøre krav på den store summen stengt inntil mandag; noe som betyr at de blir nødt til å tilbringe helgen på å kjempe vekk sultne gribber og forhindre at lottokupongen ender opp i feil hender. Men i løpet av denne tre dager lange kampen, innser den unge gutten til slutt at det bringer mer glede å hjelpe andre i nød og utgjøre en forskjell i nabolaget han bor i fremfor det å beholde pengene selv.

Som hovedrollen i Lottery Ticket, er muligheten for å spille på lotto ikke mange klikk unna, takket være moderne plattformer som Bingo lotterier som tilbyr et stort utvalg lotterier. Mega Millions-lotteriet, som gjør sin opptreden i filmen, er ikke ulikt de mange lotteriene som finnes på de ulike plattformene.

Over årene har lotterier på nett vokst i både popularitet og pengesummer og flere og flere viser interesse i dem. Filmer som denne gir oss et glimt av håp om at det er fullt mulig å være en helt vanlig person og plutselig vinne en livsforandrende sum i lotto, og at det ikke er alle som forandrer seg og blir uutholdelige.

Rapperen og filmprodusenten Ice Cube, i samarbeid med regissøren Erik White, leverer en film fylt med humor, samhold og fornuft. Dette er en film som, samtidig som den viser hvordan det å være i besittelse av en stor sum penger kan føre til grådighet, også skinner et lys på det positive som kan komme fra å gå gjennom ulike hendelser, og ikke minst hvor viktig det er å være omringet av folk med sunn fornuft.

Lottery Ticket er en film for deg som ser etter en fin balanse mellom humor, kjærlighet, og  spenning, og en film som garantert ikke vil skuffe.