HBO har sluppet en ny trailer som gir oss et innblikk i hva på hva kan forvente oss i den første sesongen av Watchmen.
Den første episoden av Watchmen ble sluppet i går og har allerede fått god mottakelse. Det er ingen tvil om at Damon Lindelof er en mester i å skape spenning og en unik historie som går hjem hos publikum.

Watchmen  bygger  på Alan Moores og Dave Gibbions seriealbum fra slutten av 80-tallet. Inntil nå har alt om handlingen vært hemmelig. Etter at den første episoden ble sluppet i går, har HBO sluppet en trailer som viser hva vi kan forvente oss i kommende episoder.
Nye episoder av  Watchmen slippes her i Norge hver mandag, på HBO Nordic. Den første sesongen består av totalt 9 episoder.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen