Vin Diesel lanserer ny superhelt – se «Bloodshot»-traileren her

Vin Diesel har vært en viktig del av Marvel Cinematic Universe. Nå får han hovedrollen i en helt ny tegneserie-franchise.

Vin Diesel har hovedrollen i Bloodshot, den første store filmatiseringen av en Valiant Comics-serie. Bloodshot fokuserer på tittelfiguren, marinesoldaten Ray Garrison (Vin Diesel), som blir drept i aksjon bare for å bli brakt tilbake til livet av det hemmelighetsfulle vitenskapsselskapet RST ved hjelp a nanoteknologi som Bloodshot.

Født på nytt, er blodet hans fylt med nanoboter som gir ham superstyrke og muligheten til å lege enhver skade nesten umiddelbart. Som Bloodshot går han ut for å hevne seg på dem som drepte ham og kona. Men det viser seg at RST ikke bare har oppgradert kroppen hans, de har også tatt kontroll over tankene hans … og hevnen han ønsker er kanskje ikke hans egen.

Filmen er regidebuten til Dave Wilson, en  visuell effektspesialist som har arbeidet med Star Wars-videospill, så vel som Avengers: Age of Ultron.

Bloodshot har amerikansk premiere 21. februar 2020.