Vin Diesel har vært en viktig del av Marvel Cinematic Universe. Nå får han hovedrollen i en helt ny tegneserie-franchise.

Vin Diesel har hovedrollen i Bloodshot, den første store filmatiseringen av en Valiant Comics-serie. Bloodshot fokuserer på tittelfiguren, marinesoldaten Ray Garrison (Vin Diesel), som blir drept i aksjon bare for å bli brakt tilbake til livet av det hemmelighetsfulle vitenskapsselskapet RST ved hjelp a nanoteknologi som Bloodshot.

Født på nytt, er blodet hans fylt med nanoboter som gir ham superstyrke og muligheten til å lege enhver skade nesten umiddelbart. Som Bloodshot går han ut for å hevne seg på dem som drepte ham og kona. Men det viser seg at RST ikke bare har oppgradert kroppen hans, de har også tatt kontroll over tankene hans … og hevnen han ønsker er kanskje ikke hans egen.

Filmen er regidebuten til Dave Wilson, en  visuell effektspesialist som har arbeidet med Star Wars-videospill, så vel som Avengers: Age of Ultron.

Bloodshot har amerikansk premiere 21. februar 2020.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen