Netflix har sluppet den første teaseren til serien Ghost in the Shell: SAC_2045.

Året er 2045. Det globale kapitalistiske systemet har kollapset og den japanske elite-enheten seksjon 9 begynner med hemmelige nettoperasjoner.

Serien er basert på den populære mangaen «Ghost in the Shell». Etter en kultdeklarert animé-film fra 1995 og en mindre populær spillefilm med Scarlett Johansson som kom i 2017, vender nå serien tilbake til røttene med en japansk serie.

I den korte, første teaseren får vi en følelse av den animerte stilen. Så langt er det planlagt to sesonger med totalt 24 episoder. Ghost in the Shell: SAC_2045 kommer i løpet av 2020.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen