HBO Max har kapret Michael Mann til å lage «Tokyo Vice»

Strømmekrigen fortsetter: Michael Mann skal stå for piloten til  Tokyo Vice med  Ansel Elgort og Ken Watanabe i hovedrollene. Serien lages for den nye strømmetjenesten HBO Max som lanseres neste år.

I de moderne strømmingskrigen er det ikke bare store filmbibliotek som teller, men også at mann har kapret det hotteste seriene, filmskaperne og skuespillerne.

Deadline melder at den legendariske filmskaperen (best kjent for Heat) også vil produsere serien. Det er også sjansen for at han vil regissere flere av de første sesongens 10 episoder. Selv om han bare jobber på piloten, er det imidlertid en enorm fjær i hatten til HBO Max. Manns tilstedeværelse øker prestisjen til serien allerede hadde stjernene  Ansel Elgort og Ken Watanabe ombord.
Tokyo Vice er basert på Jake Adelsteins memoar «Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan», som forteller om da han var med å etterforsket den japanske underverden. Ansel Elgort spiller Adelstein, mens det er forventet at Watanabe vil spille en Tokyo-detektiv.

Dramatiker J.T. Rogers (som skrev teaterstykket om Oslo-avtalen) skriver serien. Han kommer også til å produsere sammen med Mann, Elgort og Watanabe. Innspillingen starter i Tokyo i februar.