WARNING: Embargoed for publication until 00:00:01 on 05/07/2019 - Programme Name: Dracula - TX: n/a - Episode: n/a (No. n/a) - Picture Shows: **STRICTLY EMBARGOED UNTIL 00:01 HRS ON FRIDAY 5TH JULY** Dracula (CLAES BANG) - (C) Hartswood Films - Photographer: Robert Viglasky

BBC har sluppet blodig, pirrende og forførende Dracula-trailer

La Claes Bang utfordre deg i den første traileren til Dracula, den tredelte BBC-miniserien som er laget av Sherlock-skaperne Steven Moffat og Mark Gatiss. (Ikke bekymre deg, den kommer til Netflix også.)

Det strømmer blod overalt. Fluer som kryper inn i øyeeple, blod som pumpes i årer, neglene blir dratt ut av fingrene. Nonner som holder spissede stokker og er klare til innsats. Dampende menneskekjøtt bare venter på å bli fortært av greven selv. Og … slottet -mange søte, søte eksterne slottsbilder.

Dansk Dracula

«Jeg er henrykt over å ta på meg rollen som Dracula, spesielt når manuset er i hendene på de utrolige talentene til Steven Moffat, Mark Gatiss og teamet som er ansvarlig for Sherlock,» sier danske Claes Bang som har rollen som Dracula i en presseutalelse.

”Jeg er så spent at jeg får grave meg inn i denne ikoniske og superinteressante karakteren. Ja, han er ond, men det er også så mye mer med ham. Han er karismatisk, intelligent, vittig og sexy. Jeg er klar over at det er mye å leve opp til alle de fantastiske menneskene som har spilt ham gjennom årene, men jeg føler meg så privilegert å få ta denne utrolige karakteren. »

Serien vil følge vår vampyr «fra hans opprinnelse i Transylvania i Romania til kampene hans med Van Helsings etterkommer og utover.

Dracula får premiere til jul i Storbritannia.