Ewan McGregor måtte lyve om Star Wars i fire år

Ewan McGregor er endelig klar for TV-serien om Obi-Wan Kenobi.   Han spilte den unge Obi-Wan Kenobi i George Lucas’ prequel-trilogi (1999-2005). 

I flere år har det gått rykter om en ny Obi-Wan-film eller TV-serie. Men det var først under sommerens Disney-event D23 at den britiske skuespilleren endelig kunne avsløre hemmeligheten han hadde båret på i fire år.

– Det var en f***ing lettelse, fordi jeg var løyet om dette i fire år, forteller han til Men’s Journal.

Han avslører nye detaljer om prosjektet, selv om han holder kortene tett til brystet.

– Historien finner sted mellom Episode III og Episode IV. Jedi-ordenen har falt fra hverandre, sier han og fortsetter:  – Det vil bli interessant å ta utgangspunkt i en karakter vi kjenner og vise ham – vel, hans reise vil bli svært spennende. Det at alle Jediene ble slaktet ned på slutten av episode III, er noe som tar tid å komme over.

 Den nye Star Wars-serien har foreløpig ikke noen tittel eller premieredato. Det vi derimot vet er at serien blir å se på Disney+, den består at seks episoder og regien er ved Deborah Chow, som også har regissert The Mandalorian. Hun har tidligere regissert episoder av Better Call Saul, Fear the Walking Dead, Mr. Robot og en rekke andre populære serier.