Daniel Craig vender tilbake som agent 007 i No Time to Die, som delvis er spilt inn i Norge.

 På bildet, som først ble publisert på Empires nettsider, ser vi en tøff agent 007 befinne seg på det som likner et eldre fabrikklokale. Det vites ikke hvor i filmen denne scenen finner sted. Bildet er med andre ord ganske kryptisk, slik første bilder pleier å være!

Bildet er sluppet i forbindelse med at det tjuefemte Bond-eventyret avsluttet en syv måneder lang innspilling natt til lørdag. De første scenene ble spilt inn i Nittedal og på Lutvann før produksjonen gjorde opptak i London, Skottland, Italia og på Pinewood Studios. Filmteamet returnerte også til Norge i sommer for å gjøre opptak på Atlanterhavsveien.

Regien er denne gangen ved Cary Joji Fukunaga, som tidligere blant annet har stått bak første sesong av HBO-serien True Detetective og Beasts of No Nation.

På rollelisten finner vi sterke navn som Rami Malek, Ralph Fiennes, Ana de Armas, Léa Seydoux, Lashana Lynch og Ben Whishaw.

No Time to Die har Norgespremiere den 3.april.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen