Strømmekrigen er her: 11 etterlengtede seriepremierer i november

Netflix, Amazon Prime, HBO Nordic, Viaplay, C More eller splitter nye Apple TV+  – strømmetjenestene slåss om publikum. Helt nye Apple TV + står for fire av månedens seriepremierer.  

Nedenfor har vi samlet en liste over serier du kan se frem til i november:

For all Mankind – 1. november (Apple TV+)


USA lykkes ikke med å sette den første mannen på månen, i stedet får Joel Kinnaman i oppdrag å trene en gjeng kvinner til å bli de første kvinnene på månen. Serien er skapt av Ronald D. Moore, mannen bak Battlestar Galactica og Outlander.

 

Jack Ryan -1. november (Amazon Prime)


Andre sesong med John Krasinski i hovedrollen som Jack Ryan. Denne gangen er det et presidentvalg i Venezuela som potensielt truer verdens sikkerhet (USA).

 

See -1. november (Apple TV+)


Alfre Woodard og Jason Momoa  i rollene som to som lever i en verden der menneskeheten har blitt blind, inntil to tvillinger er født med evnen til å se. Plutselig blir de menneskeness viktigste barn – og begynnelsen på eventyret vårt.

 

The Morning Show – 1. november (Apple TV+)


Nok en Apple Original blant denne månedens premiere. Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell lar oss følge bak de begivenhetsrike scenene på et amerikansk TV-show.

His Dark Materials – 4. november (HBO Nordic)


Andre sesong av et overdådig samarbeid mellom HBO og BBC basert på Philip Pullmans anerkjente bøker. Det neste store fantasy-eventyret!

 

The Devil Next Door – 4. november (Netflix)


Dokumentarserie. Se for deg å bli beskyldt for å ha myrdet og torturert nesten en million jøder under Holocaust. Spørsmålet er nå, var han virkelig uskyldig?

The End of the F***ing World – 5. november (Netflix)


Den første sesongen av «The End of the F *** ing World» ble en suksess takket være kjemien mellom Jessica Barden og Alex Lawther. Med tanke på hvordan den første sesongen ble avsluttet, gjenstår det å se om fortsettelsen har vært verdt ventetiden

 

Gåsmamman– 7. november (C More)


Det virket lenge at den tredje sesongen skulle bli den siste i serien, men i november dukker den opp igjen med åtte helt nye episoder hvor vi igjen møter Sonja (Alexandra Rapaport) og hennes elskede familie. Mannen hennes, Frederik, sørger for en god økonomi gjennom handel med marihuana, noe som ikke er en helt ufarlig bransje.

The Man in the High Castle, sesong 4 – 15. november (Amazon Prime)

Amerikansk dramaserie basert på den prisvinnende boken til Philip K. Dick og produsert av Ridley Scott. Serien tar for seg hva som ville skjedd om de allierte tapte 2. verdenskrig.

The Crown – 17 november (Netflix)


Som alltid i britiske serier kan vi glede oss over fantastiske skuespillere – i tredje sesong Oscar-vinneren Olivia Colman i spissen.

 

Servant – 28. november (Apple TV+)


M. Night Shyamalans kommende TV-serie avrunder måneden som den siste Apple Original-serien i november.Her følger vi et par som mister et barn og får låne en dukke for å takle sorgen, men det hele utvikler seg i helt uventede retninger.