Ian Somerhalder, mest kjent for sin rolle som vampyren Damon Salvatore i The Vampire Diaries, er snart tilbake i en helt ny vampyrserie.

Netflix har avslørt i en tweet at deres kommende vampyrserie V Wars vil ha verdenspremiere 5. desember. Vampyrserien er basert på en tegneserie (med samme navn). Den handler om Dr. Luther Swann (Somerhalder) hvis beste venn, Michael Fayn, blir smittet av et mystisk virus – noe som gjør ham spesielt blodsugen. Når viruset sprer seg, er verden delt i to leire, de rovdyrlignende vampyrene og menneskene … med bestevennene Swann og Fayn på direkte kollisjonskurs med hverandre.

I tillegg til Somerhalder, som ikke skal spille vampyr, men lege i V Wars, finner vi i andre roller Laura Vandervoort (Smallville), Jacky Lai (Beyond), Kyle Breitkopf  (The Whispers) og Kimberly- Sue Murray (Crimson Peak).

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen