Graham King vil ta diskohistorienes størst band til lerretet. Det virker som Hollywoods fornyede kjærlighetsforhold til musikkfilmer holder seg i live.

Deadline melder at Bohemian Rhapsody-produsenten Graham King utvikler en film om Bee Gees for Paramount Pictures.Historien vil følge fremveksten av det ikoniske disco-familiens band, kjent for  hits fra Saturday Night Fever-lydsporet som «Stayin ‘Alive», «How Deep Is Your Love» og «You Should Be Dancing». Paramount har kjøpt livsrettighetene til Gibb-familiens katalog på Kings vegne, og gir produsenten grønt lys for å bruke hele katalogen i filmen.

Sir Barry Gibb, som fjord ble adlet av prins Charles, er det siste overlevende Bee Gees-medlemmet. Det er imidlertid foreløpig ikke kjent om han vil være involvert i det filmen. Studioet for tiden er på utkikk etter en manusforfatter. I mellomtiden dukket det opp rykter om en Bohemian Rhapsody-oppfølger tidligere i år, selv om King raskt knuste det ryktet.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen