Allerede på premieredagen vil James Camerons science fiction-eventyr være tilgjengelig på strømmetjenesten Disney+.

12. november lanseres Disney+ i fem land (USA, Canada, Nederland, Australia og New Zealand), der store deler av Disneys enorme filmarkiv vil være tilgjengelige for kundene. Selv om den tre timer lange traileren  som ble presentert på Youtube inneholdt mange titler, kommer her nok et tillegg, nemlig den første Avatar.

James Cameron  jobber for tiden med en Avatar-oppfølger, som sannsynligvis også kommer t på Disney + etter kinolanseringen.

Strømmetjenesten Disney+ har ennå ikke ikke fått noen offisiell lanseringsdato i Norge, men mest sannsynlig skjer det ved juletider.

Avatar 2 får kinopremiere 17. desember 2021.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen