En oppfølger av kultklassikeren Hocus Pocus fra 1993 planlegges av Disney+. I følge Variety skal Workaholics-manusforfatter Jen D’Angelo stå for manuset.

Originalen ble regissert av Kenny Ortega, med Bette Midler, Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy som Sanderson-søstrene, tre ville hekser som blir hengt i Salem på Alle helgens dag i 1693. Tre hundre år senere gjenoppstår denne trioen på natt til Halloween, og det er opp til to tenåringer (Omri Katz og Vinessa Shaw), en ung jente (Thora Birch) og en udødelig katt den terroren de tre heksene planlegger.

Det er foreløpig uklart om det vil være en ekte oppfølger med Midler, Parker og Najimy som gjentar rollene sine, men produsentene håper å involvere dem.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen