Strømmekrigen: HBO viser 2020-høydepunkter i ny trailer

Ny trailer fra HBO viser neste års høydepunkter og et  første blikk på noen av de store seriene som har premiere neste år.

Game of Thrones er over, men HBO har mye mer å tilby sine seere når vi går inn i 2020-årene. Trailer fokuserer på noen av neste års store TV-premierer. Blant dem  thriller-serien The Outsider med Ben Mendelsohn, det blir skrekk i Lovecraft Country av Jordan Peele, og Nicole Kidman har hovedrollen i dramaserien The Undoing  i regi av danske  Susanne Bier.

Blant nye tilder vi kan se frem til er The Plot Against America, Perry Mason, The Third Day, I Know This Much Is True, Avenue 5″, «Run, Industry, Betty og January 22nd. I tillegg kommer Bad Education med Hugh Jackman og Allison Janney.

Noen av HBOs populære serier som kommer tilbake med nye sesonger er Westworld, Succession, Barry, Insecure og The Right Gemstones.