Akkurat som The Irishman får også Netflix-filmen Marriage Story kinodistribusjon i forkant av strømmepremieren.

I Oslo skal filmen vises på Vega Scene, Felix Kino, Frogner Kino og Cinemateket. Den blir blir også vist på cinematekene i Tromsø, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Stavanger og Sandnes.

Noah Baumbach har markert seg som en av amerikansk films fremste regissører med filmer som Kicking and Screaming, The Squid and the Whale og Frances Ha. Marriage Story har Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern og Ray Liotta på rollelisten. Den har fått strålende mottakelse etter visninger på høstens filmfestivaler og spås å bli en av de store Oscar-filmene.

I likhet med Noah Baumbachs forrige film The Meyerowitz Stories er Marriage Story produsert av Netflix. Kinopremieren er 29. november. Den får strømmepremiere den 6.desember.

Men først skal den altså vises på kino, opplyser Netflix’ norske PR-byrå Släger til Cinema.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen