Rollelisten til Matt Reeves The Batman tar form. Colin Farrell blir  The Penguin og Andy Serkis er i forhandlinger om å spille Bruce Waynes lojale butler, Alfred Pennyworth.

Farrell og Serkis blir med i en stjernespekket rollebesetning som allerede inkluderer Pattinson som Dark Knight, Jeffrey Wright som Commissioner Gordon, Zoë Kravitz som Catwoman, og Paul Dano som The Riddler. Tidligere ble det rapportert at Jonah Hill var i forhandlinger om å spille enten The Penguin eller The Riddler, men sde ble ikke enige.

Produksjonen av  The Batman skal etter planen begynne på nyåret 2020, og har premieredato satt til 25. juni 2021. Matt Reeves versjon beskrives som en «noir-drevet historie» film.

 

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen