Sandra Bullock opplever en aldri så liten renessanse i disse dager. Hennes seneste film Bird Box, regissert av danske Susanne Bier, er fortsatt en av tidenes mest populære filmer på Netflix.

Den ble sett av hele 80 millioner brukere i løpet av de første fire ukene.

Det er derfor ingen overraskelse at Netflix nå har annonsert et nytt prosjekt med Bullock i hovedrollen. Hun skal spille en rollefigur som nettopp har sluppet ut av fengslet, mens samfunnet rundt nekter å tilgi hennes fortid. Manuset er skrevet av Oscar-vinner Christopher McQuarrie (Mission: ImpossibleThe Usual Suspects). Regien blir ved tyske Nora Fingscheidt, kjent for Systemsprenger som vant flere priser under årets Berlin-festival og som går på norske kinoer nå.

Bak prosjektet står ringreven Graham King, den Oscar-vinnende produsenten med filmer som Bohemian Rhapsody, Argo, Hugo og Traffic på merittlisten.

Forventet premiere er 2020.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen