Sandra Bullock opplever en aldri så liten renessanse i disse dager. Hennes seneste film Bird Box, regissert av danske Susanne Bier, er fortsatt en av tidenes mest populære filmer på Netflix.

Den ble sett av hele 80 millioner brukere i løpet av de første fire ukene.

Det er derfor ingen overraskelse at Netflix nå har annonsert et nytt prosjekt med Bullock i hovedrollen. Hun skal spille en rollefigur som nettopp har sluppet ut av fengslet, mens samfunnet rundt nekter å tilgi hennes fortid. Manuset er skrevet av Oscar-vinner Christopher McQuarrie (Mission: ImpossibleThe Usual Suspects). Regien blir ved tyske Nora Fingscheidt, kjent for Systemsprenger som vant flere priser under årets Berlin-festival og som går på norske kinoer nå.

Bak prosjektet står ringreven Graham King, den Oscar-vinnende produsenten med filmer som Bohemian Rhapsody, Argo, Hugo og Traffic på merittlisten.

Forventet premiere er 2020.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som frilans filmjournalist. Han har jobbet flere år som journalist for magasiner og aviser, og dekket festivaler som Cannes, Berlin, Toronto og Venezia. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen