Ghostface kommer tilbake i en ny «Scream»-film

Det er foreløpig uklart om det vil være en oppfølger eller en nyinnspilling.

I følge Bloody Disgusting utvikler Spyglass Media Group for tiden en ny film i franchisen. For øyeblikket er det uklart om dette vil være en omstart, en oppfølger eller en nyinnspilling. Imidlertid rapporterer de at den opprinnelige manusforfatteren Kevin Williamson ikke skal stå for manus, i hvert fall ikke nå.

Ghostface er morderen i alle Scream-filmer. Hans berømte linje What´s your favorite scary movie? er ikonisk for denne beryktede morderen. Han bruker den ikoniske kniven og stikker mennesker, men bruker også omgivelsene til sin fordel. Vanligvis av hat og hevn.

De fire originale filmene – henholdsvis utgitt 1996, 1997, 2000 og 2011 – ble alle regissert av avdøde Wes Craven. Når det gjelder hvem som skal overta regissørstolen også uklart.

Som Bloody Disgusting påpeker, utvikler Spyglass for tiden også en Hellraiser-nyinnspilling, som for tiden skrives av David S. Goyer. Så ikke tell ut en fullstendig nyinnspilling for Woodsboro-slasheren. Her håper de ikke går den ruten.