Rebecca Ferguson skal spille She-Hulk ny serie for Disney+

Rebecca Ferguson skal spille hovedrollen i TV-serien She-Hulk. Det blir en rolle full av superkrefter.

She-Hulk er faktisk Jennifer Walters og er kusine til Bruce Banner. Når hun får de samme kreftene som han, kan hun forvandle seg til et stort, sterkt og grønt monster. Men i motsetning til Hulken, beholder hun fortsatt sin personlighet og intelligens.

Hollywood Reporter legger til at manusforfatter for serien er Jessica Gao (Rick & Morty).

Det går bra for Rebecca Ferguson akkurat nå. De store Hollywood-rollene krasjer, og i det siste har vi sett henne i to Mission: Impossible -filmer, den populære musikalen The Greatest Showman, i Men in Black International og i den premiereklare skrekkfilmen Doctor Sleep. I fremtiden blir hun å se i Dune der en annen svenske også spiller, nemlig Stellan Skarsgård .