Det er nå klart for Ridley Scotts mangeårige utviklingsprosjekt om det stormende Gucci-familiens motedynasti . Nå knyttes Lady Gaga til filmprosjektet i følge Deadline.

Filmmanuset er basert på Sara Gay Fordens bok  ‘The House of Gucci’. Manuset er skrevet av  Roberto Bentinggna og følger fremveksten av et suksessrik  familiebedrift som ender i krangel over kontrollen over virksomheten og grådighet.

Gaga skal ha rollen som Patrizia Reggiano, som ble dømt til 29 år i fengsel for å ha planlagt drapet på sin eksmann, Maurizio Gucci, barnebarn av Gucci-grunnleggeren.

Boken spekulerer på om Patrizia Reggiani drepte sin eksmann, Maurizio Gucci, i 1995 fordi utgiftene hans var veldig ute av kontroll – fordi hennes glamorøse eks forberedte seg på å gifte seg med sin elskerinne, Paola Franchi. Eller er det en mulighet for at hun ikke gjorde det i det hele tatt?

Planen er at den start 82-årige Ridley Scott skal regissere dramaet etter at han her ferdig med produksjonen av The Last Duel.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen