Ricky Gervais leder Golden Globe-gallaen 2020

– Nok en gang ga de meg et tilbud jeg ikke kunne motstå, sier Ricky Gervais om å lede Golden Globe-gallaen som foregår i Los Angeles 5. januar 2020.

Det blir  femte gang at Gervais er vertskap for den prestisjetunge film- og tv-gallaen. Han opptrådte med gjester og prisvinnere i 2010, 2011, 2012 og 2016. Hans uforutsigbare humor og skarpe tunge er ett sikkert løft under gallakvelden.

– Dette vil være siste gang jeg gjør det, kommenterer skuespilleren i en pressemelding.

Ricky Gervais ledet den årlige Beverly Hilton-baserte seremonien i 2010, 2011 og 2012, før han overleverte tømmene til Tina Fey og Amy Poehler i tre år.  Han ble lokket tilbake i 2016 for så å bli etterfulgt av Jimmy Fallon og Seth Meyers i henholdsvis 2017 og 2018. Brooklyn Nine-Nines´ Andy Samberg og Killing Eve-stjernen og Globes-vinneren Sandra Oh holdt tingene i sjakk i år. Nå er Ricky Gervais tilbake for 25-årsjubileet for utdelingen av filmprisenene til vinnerne som stemmes frem av de 95 medlemmene av Hollywood Foreign Press.