Beverly Hills Cop

Netflix lager Beverly Hills Cop 4

Eddie Murphy vender tilbake som etterforsker Axel Foley. 

En fjerde Beverly Hills Cop-film har lenge vært i utvikling hos Paramount Pictures, men den har stadig blitt utsatt. Samtidig har de tradisjonelle Hollywood-studioene slitt med å tjene penger på nye oppfølgerfilmer som Doctor Sleep, The Terminator: Dark Fate og Zombieland: Double Tap.

I dag ble det kjent at Netflix har kjøpt rettighetene til å lage en ny Beverly Hills Cop-film, melder Deadline Hollywood. Ifølge avtalen har Netflix også mulighet til å lage en femte film. Eddie Murphy, som nyter stor suksess med Netflix-filmen Dolemite Is My Name, returnerer i rollen som Axel Foley. Som med de to første filmene har Jerry Bruckheimer produsentansvaret.

Den første Beverly Hills Cop-film kom i 1984 og ble regissert av Martin Brest. Tony Scott regisserte den andre filmen i 1987, mens John Landis stod for regien av den tredje filmen i 1994. Til sammen har serien spilt inn over 730 millioner dollar på kinoer verden rundt.

Premieredatoen på Beverly Hills Cop 4 er foreløpig ikke kjent.