Eddie Murphy vender tilbake som etterforsker Axel Foley. 

En fjerde Beverly Hills Cop-film har lenge vært i utvikling hos Paramount Pictures, men den har stadig blitt utsatt. Samtidig har de tradisjonelle Hollywood-studioene slitt med å tjene penger på nye oppfølgerfilmer som Doctor Sleep, The Terminator: Dark Fate og Zombieland: Double Tap.

I dag ble det kjent at Netflix har kjøpt rettighetene til å lage en ny Beverly Hills Cop-film, melder Deadline Hollywood. Ifølge avtalen har Netflix også mulighet til å lage en femte film. Eddie Murphy, som nyter stor suksess med Netflix-filmen Dolemite Is My Name, returnerer i rollen som Axel Foley. Som med de to første filmene har Jerry Bruckheimer produsentansvaret.

Den første Beverly Hills Cop-film kom i 1984 og ble regissert av Martin Brest. Tony Scott regisserte den andre filmen i 1987, mens John Landis stod for regien av den tredje filmen i 1994. Til sammen har serien spilt inn over 730 millioner dollar på kinoer verden rundt.

Premieredatoen på Beverly Hills Cop 4 er foreløpig ikke kjent.

Om forfatter

Morten Steingrimsen jobber som filmjournalist. Han gjør intervjuer for en rekke medier, både for print og TV, og har gjennom en årrekke dekket filmfestivalene Cannes, Berlin, Toronto, Karlovy Vary, Zürich og Venezia. Steingrimsen har intervjuet mange av verdens største skuespillere og filmskaperne, som Brad Pitt, Oliver Stone, Charlize Theron, Dwayne Johnson, Zack Snyder, Tilda Swinton, Sean Penn, Anthony Hopkins, Ralph Fiennes, Robert Pattinson, Olivia Colman, Noah Baumbach og Laura Dern – for å nevne noen. I 2015 skrev Steingrimsen «Den store boken om James Bond», utgitt på Aller Forlag.

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen