Legger ned tv-serie etter 55 år og nærmere 14 000 episoder

Alle skuespillere har fått sparken fra den evigvarende tv-serien I gode og onde dager.

Etter nesten 55 år og nærmere 14000 episoder, ser det ut som såpeserien  I gode og onde dager er å vei mot graven.
TVLine melder at I gode og onde dager (Days of Our Lives) har sagt opp alle skuespillerkontrakter og at produksjonen vil bli stoppet – og ta en ubestemt pause, fra 1. desember.

NBC som sender serien har imidlertid ikke offisielt lagt den ned endelig. I gode og onde dager hadde premiere i 1965 og har sendt ut 13724 episoder, som har funnet sted i den mildt sagt begivenhetsrike byen Salem. Sony Pictures Television (som produserer serien) og NBC er for tiden i samtaler om en mulig fortsettelse av serien. Men gitt at alle skuespillere nå står fritt til å lete etter andre jobber, er det uklart hvor mange (om til og med noen) vil være i stand til å komme tilbake når de eventuelt bestiller en ny sesong.