«Ringenes Herre» er allerede klar for en andre sesong på Amazon Prime

Deadline melder at Amazon Prime allerede offisielt har lagt inn en ordre for en andre sesong av Ringenes Herre-serien, som snart går i produksjonen.

Her er alt vi vet om Amazon Prime sitt engasjement for den dyreste TV-serien noensinne.Tanken er å spille inn de to første episodene av den første sesongen og deretter ta en pause i innspillingen på 4-5 måneder når man samler manusforfatteren til serien og skriver store deler av andre sesong – for å se hvor mye av det som kan spille inn sammen med den første.

Da Amazon hentet hjem rettighetene til Ringenes Herre-serien i 2017, for 250 millioner dollar, var de forpliktet til å lage minst fem sesonger av serien og en mulig spinoff-serie for å beholde rettighetene. Noe som vil gjøre serien til den dyreste TV-serien noensinne med en forventet prislapp på over en milliard dollar. Det er med andre ord ikke veldig overraskende at de allerede nå velger å gi serien en andre sesong, men snarere et smart trekk som forhåpentligvis vil gjøre det til en kortere tid mellom første og andre sesong enn forventet.

Ringenes Herre-serien er satt lenge før filmene I likhet med Peter Jacksons Ringenes Herre-filmer, vil den nye serien bli filmet på New Zealand. Selve historien er derimot fortsatt hemmelig, bortsett fra at den vil finne sted lenge før historien i Ringenes Herre-filmene.