Den nye Alvarez-filmen beskrives som Ondskapens hotell (The Shining) -lagt til Det hvite hus. Det burde umiddelbart fange interessen til både skrekk-fans og politisk interesserte.

Mannen som sitter i Det hvite hus ble i går beskrevet som en patologisk løgner og den mest korrupte presidenten noensinne av demokraten Bernie Sanders. Det burde med andre ord være nok å ta tak i.

Muligens får vi oppleve USAs president sakte begynne å bli gal og gå amok i maktens høyborg. Tittelen er ikke sluppet, men manuset er skrevet av den oppegående skribenten Joe Epstein.

Til tross for et lite kreativt tilbakeslag med The Girl in the Spider’s Web, har Fede Alvarez allerede vist seg å være en ganske en solid horror-regissør med filmer som Evil Dead-remaken fra 2013 og hiten Don’t Breathe. Basert på arbeidet hans i de to filmene alene, er det nokså klart hvorfor Legendary Pictures ønsker å komme inn i Fede Alvarez-bransjen.

Uruguayeren Fede Alvarez skapte seg en vei til Hollywood gjennom kortfilmen Ataque de Pánico! på YouTube. Før filmen hadde premiere online i 2009 ble det vist på skrekkfilmfestivalen Buenos Aires Rojo Sangre og produksjonsselskapet Ghost House plukke ham opp til å gjøre Evil Dead-remaken .

Se kortfilmen Ataque de Pánico! (2009) som førte Fede Alvarez til Hollywood:

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært publisher og redaktør for Cinema siden 2008. Han har blant annet intervjuet Martin Scorsese, Robert De Niro, Woody Allen og Francis Ford Coppola. Som filmjournalist har han blant annet dekket filmfestivalene i Cannes, Berlin, Venezia, Moskva, Havanna, Marrakech, Roma, Taormina, Karlovy Vary og Jeddah Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen