Fede Alvarez skal regissere ny horrorfilm – «The Shining» -lagt til Det hvite hus

Den nye Alvarez-filmen beskrives som Ondskapens hotell (The Shining) -lagt til Det hvite hus. Det burde umiddelbart fange interessen til både skrekk-fans og politisk interesserte.

Mannen som sitter i Det hvite hus ble i går beskrevet som en patologisk løgner og den mest korrupte presidenten noensinne av demokraten Bernie Sanders. Det burde med andre ord være nok å ta tak i.

Muligens får vi oppleve USAs president sakte begynne å bli gal og gå amok i maktens høyborg. Tittelen er ikke sluppet, men manuset er skrevet av den oppegående skribenten Joe Epstein.

Til tross for et lite kreativt tilbakeslag med The Girl in the Spider’s Web, har Fede Alvarez allerede vist seg å være en ganske en solid horror-regissør med filmer som Evil Dead-remaken fra 2013 og hiten Don’t Breathe. Basert på arbeidet hans i de to filmene alene, er det nokså klart hvorfor Legendary Pictures ønsker å komme inn i Fede Alvarez-bransjen.

Uruguayeren Fede Alvarez skapte seg en vei til Hollywood gjennom kortfilmen Ataque de Pánico! på YouTube. Før filmen hadde premiere online i 2009 ble det vist på skrekkfilmfestivalen Buenos Aires Rojo Sangre og produksjonsselskapet Ghost House plukke ham opp til å gjøre Evil Dead-remaken .

Se kortfilmen Ataque de Pánico! (2009) som førte Fede Alvarez til Hollywood: