Vikings slutter egentlig i desember, men nå gir Netflix vikingene et helt nytt liv. Netflix overtar universet fra suksessserien Vikings fra HBO.

Er du opprørt over at serien endelig nærmer seg slutten med en forrige sesong? Nå er det gode nyheter for alle Vikings-fans.

Netflix har kunngjort at det vil bli laget en oppfølger til Vikings. Den nye sagaen vil hete Vikings: Valhalla, og handlingen finner sted 100 år etter forgjengeren, skriver Variety. Her vil du blant annet bli kjent med en rekke ekte personligheter fra den tiden. Forbindelsen mellom de to seriene er også veldig tydelig. Vikings-skaperen Michael Hirst blir en av produsentene av den nye serien fra MGM Television.

Vikings: Valhalla blir som sin forgjenger filmet i Irland, og mange av de originale seriens produksjonsteam gjentar også sine roller i den nye serien.

– Jeg vet at millioner av fansen vår over hele verden vil glede seg over at MGM og Netflix viser serien, sier Vikings-skaper Michael Hirst for Variety.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen