Norske «Ragnarok» lanseres globalt på Netlix

Netflix viser den første teaseren til Ragnarok, og bekrefter det som stod på steinen i Odda –  at serien lanseres globalt på Netflix 31. januar 2020.

 Ragnarok er et oppvekstdrama som bygger på og bidrar til en ny og overraskende inngang til Norrøn mytologi. Serien er satt til den lille, fiktive byen Edda, plassert i den storslåtte norske naturen. Historien handler om innbyggerne i Edda, som kanskje ikke er helt de som de utgir seg for å være. Sammen med innbyggerne får vi oppleve en verden i drastisk endring: smeltende poler, varme vintre, voldsom nedbør. Noen ville nok sagt at vi nærmer oss mot et nytt Ragnarok. Med mindre noen griper inn i tide…

På rollelisten i Ragnarok finner vi David Stakston (David), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa),  Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist og Gísli Örn Garðarsson.

Den norskspråklige serien på seks episoder er produsert av SAM Productions, et dansk manusforfatter-basert produksjonsselskap.