Todd Phillips har gjort en milliardavtale for regien av Joker. I stedet for å motta en vanlig lønn for innsatsen, valgte Phillips å ta en del av inntektene.

Dette er ikke er første gang han håver inn på den måten, melder Hollywood Reporter. Kilder til magasinet oppgir at Todd Phillips tjener nærmere en milliard kroner på beslutningen.

Dette er ikke første gang Phillips har valgt å få betalt på denne måten. Avgjørelsen ligner faktisk på avtalen han gjorde med Warner Bros for den første Hangover-filmen. Han tjente omtrent halvannen milliard kroner på filmene.

Joker er den fjerde DC-filmen noensinne som spiller inn over en milliard dollar. I norske kroner tilsvarer det nesten ti milliarder kroner. De tre andre filmene er Aquaman, The Dark Knight Rises og The Dark Knight.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen