Al Pacino jakter nazister i krimserien «Hunters» – se trailer

Al Pacino leder og veileder en gruppe nazijegere i Hunters. Amazon har endelig sluppet den første traileren for den nye serien Hunters som er regissert av Jordan Peele.

Amazon-tv-serien følger Pacino og teamet hans mens de utsletter nazister i en New York City etter 2. verdenskrig. Sjekk traileren nedenfor.

Serien som er skapt av David Weil  har handlingen lagt til 1977. Gruppen går etter tidligere høytstående offiserer som har gått  i skjul og forsøker å skape et fjerde rike. Pacino spiller en nazijeger-mentor og Logan Lerman spiller lærlingen hans. Serien skal strømmes på Amazon en gang i 2020.

I den nye traileren gir Al Pacino en monolog som vi får en smakebit i Hunters ‘teasertrailer.

«Det kommer en tid hvor vi alle må velge mellom lys og mørke, men når det er stort mørke i denne verden, er kanskje valget gjort for oss,» sier Pacino i klippet. «Tiden til å handle er nå før alt vi holder kjært for blir ødelagt … Velkommen til jakten.»

Se den nye traileren nedenfor.