Robert Pattinson spiller hovedrollen i Matt Reeves´ kommende DC-film The Batman. Nå er også John Torturro ombord.

I begynnelsen av november fikk vi beskjed om at Colin Farrell (The Penguin) og Andy Serkis (Alfred Pennyworth) kom ombord på The Batman. Nå slipper regissør Matt Reeves nok et skuespillernavn, John Turturro (The Big Lebowski).

Reeves gir Turturro rollen som gangstersjefen Carmine Falcone, som i Batman Begins ble fremstilt av Tom Wilkinson. I tillegg til skuespillerne som allerede er nevnt, er Paul Dano (The Riddler), Zoe Kravitz (Catwoman) og Robert Pattinson (Batman) med i rollebesetningen.


The Batman skal etter planen begynne innspillingen første kvartal 2020. Premieren er lagt til 21. juni 2021.

Om forfatter

Redaktør og publisher av Cinema. Han har jobbet med filmjournalistikk og kritikk siden 1987. Han er utdannet ved Høgskolene i Volda og Bø. Geir Kamsvåg har jobbet som avisredaktør og redaktør og publisher av flere kultur- og filmtidsskrifter. Han har vært redaktør for Cinema (tidl. Film & Kino) siden 2008. Medlem av Norsk Filmkritikerlag/FIPRESCI

Relaterte artikler

Delta i diskusjonen